krzyniek Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 cześć, zapraszamy na spociki warszawskie
Iverson Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 witam i zapraszam na spoty w Twoim regionie
wonik Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 Jestem świeżo upieczonym właścicielem Audi. Aby poznać lepiej mój samochodzik postanowiłem się przyłączyć do klubu
buczek77 Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 Witam wszystkich posiadaczy Audi A4. Wojtek, B6 AWX
Van_Loosen Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 Witam serdecznie:) Mimo rejestracji jestem "klubowiczem" dopiero na 50 % ponieważ, jestem tuż przed kupnem wyśnionego A4 - więc nie sugerujcie się modelem koło profilu. Zmieni się po kupnie:) Zarejestrowałem się, żeby powiększyć wiedzę na temat tego na co zwracać uwagę przy kupnie, znaleźć w Warszawie polecany warsztat i diagnostyka z VAG - w celu sprawdzenia auta przed kupnem, a także odświeżyć informacje na temat formalności:) Autko będzie pierwszym własnym, kupionym za ciężko zapracowane pieniądze - dlatego staram się dmuchać na zimne. Oczywiście nie znaczy to, ze wcześniej używane auta miałem "na lewo" - po prostu nie były moja własnością. Po ilości postów widzę, że czeka mnie wiele godzin czytania:) Witam jeszcze raz i pozdrawiam:)
Rekomendowane odpowiedzi