Audi A4 Klub Polska Opublikowano 19 Marca 2022 Opublikowano 19 Marca 2022 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 19 Marca 2022 Opublikowano 19 Marca 2022 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 20 Marca 2022 Opublikowano 20 Marca 2022 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 21 Marca 2022 Opublikowano 21 Marca 2022 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Centus_98 Opublikowano 23 Marca 2022 Opublikowano 23 Marca 2022 Wiatjcie Forumowicze Śląsk okolice Katowic Posiadam A4 B6 Avanta 1.9 AVF z multi Pozdrawiam Forum
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 23 Marca 2022 Opublikowano 23 Marca 2022 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
santis86 Opublikowano 23 Marca 2022 Opublikowano 23 Marca 2022 Witam wszystkich forumowiczów. Od niedawna jestem właścicielem Audi a4 b7 Avant 2.0 alt i już wiem że przyda mi się Wasza wiedzą?. Audi będzie jeździło w łódzkim. Pzdr dla wszystkich.
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 23 Marca 2022 Opublikowano 23 Marca 2022 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
AriZ14 Opublikowano 23 Marca 2022 Opublikowano 23 Marca 2022 (edytowane) Cześć wszystkim, dołączyłem ponieważ nie mogę sobie poradzić ze swoim 1.8t (silni poprzeczny - AUQ w Seacie Leonie), w którym zostało wymienione pół auta D: Zrobię logi to się pochwalę jak moje auto cofa zapłony, mimo szczelnego dolotu, nowego turbo, IC, głowicy (szeroki kanał), pierścieni, panewek (kapitalka - kompresja równo), dv, n75, przeplywki, stukowcow, pompy paliwa, cewek, świec, odmy, dwumasy, wywalenia kata, ekologii i wielu innych (mapa seria z wyłączoym SAI, ekologią spod kolektora ssącego, druga sonda off) Pozdrawiam A przy okazji: Polecam nową aplikację do logów, ktorej jestem autorem: VCDS Logs Viewer - VAGLOGS VAGLOGS.COM VAGLOGS is a fast and easy to use application for displaying, storing, managing and sharing VCDS / VAG-COM logs. Przykładowy log: VCDS Logs Viewer - VAGLOGS VAGLOGS.COM VAGLOGS is a fast and easy to use application for displaying, storing, managing and sharing VCDS / VAG-COM logs. Edytowane 23 Marca 2022 przez AriZ14
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 25 Marca 2022 Opublikowano 25 Marca 2022 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
NOOKILL Opublikowano 25 Marca 2022 Opublikowano 25 Marca 2022 Cześć wszystkim, jestem posiadaczem audi a4 b6 avant z 1. 8t po swapie z multi na Quattro
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 25 Marca 2022 Opublikowano 25 Marca 2022 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Bisio Opublikowano 25 Marca 2022 Opublikowano 25 Marca 2022 Witam wszystkich serdecznie. Pozdrowienia z Pomorza
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 27 Marca 2022 Opublikowano 27 Marca 2022 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Rekomendowane odpowiedzi