Wojtek58 Opublikowano 6 Listopada 2022 Opublikowano 6 Listopada 2022 Witam wszystkich Forumowiczów, a szczególne pozdrowionka dla pomagających miłośnikom marki audi.
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 6 Listopada 2022 Opublikowano 6 Listopada 2022 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 6 Listopada 2022 Opublikowano 6 Listopada 2022 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
jaskuł12 Opublikowano 6 Listopada 2022 Opublikowano 6 Listopada 2022 Dzień dobry . Witam wszystkich forumowiczów. Właściciel audi a4 z 96 roku z kujawsko-pomorskiego.
A4vant Opublikowano 7 Listopada 2022 Opublikowano 7 Listopada 2022 Mam to samo, czyli błąd P0234 w Audi A4 1.9 TDI 2004, skrzynia Multitronic. Wrażenie jak by powyżej 100 km/h się sprzęgło ślizgało ... Z opisu błędu to problem przeładownia turbiny. Zaczynam szukać przyczyny !
PiotrKolak Opublikowano 7 Listopada 2022 Opublikowano 7 Listopada 2022 Witam Wszystkich Od kilku dni jestem posiadaczem A4B7 Pozdrawiam z Mińska Mazowieckiego
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 7 Listopada 2022 Opublikowano 7 Listopada 2022 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
misza_wolsztyn Opublikowano 8 Listopada 2022 Opublikowano 8 Listopada 2022 Witam wszystkich po ponad 10 latach :-)
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 8 Listopada 2022 Opublikowano 8 Listopada 2022 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
misza_wolsztyn Opublikowano 8 Listopada 2022 Opublikowano 8 Listopada 2022 (edytowane) Też mam taką nadzieję :-) Ogólnie będę szukał informacji na temat elektrycznej tylnej klapy i będę chciał przy swojej A4 parę modyfikacji wprowadzić :-) Dodatkowo zajmuję się detalingiem więc chętnie też pomogę w tych tematach :-) Edytowane 8 Listopada 2022 przez misza_wolsztyn
lukaszdutka Opublikowano 8 Listopada 2022 Opublikowano 8 Listopada 2022 Witam wszystkich Łukasz, Nadolice Wielkie, Audi Q5 (FY)
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 8 Listopada 2022 Opublikowano 8 Listopada 2022 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Salfendy Opublikowano 9 Listopada 2022 Opublikowano 9 Listopada 2022 Jest mi miło przyłączyć się do Waszej społeczności, pozdrawiam.
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 9 Listopada 2022 Opublikowano 9 Listopada 2022 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Kapsel12345 Opublikowano 9 Listopada 2022 Opublikowano 9 Listopada 2022 Marek. Bukowno woj. Małopolskie Audi a4 b8 lift quattro 2.0 TDI
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 9 Listopada 2022 Opublikowano 9 Listopada 2022 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
PiotrZST Opublikowano 10 Listopada 2022 Opublikowano 10 Listopada 2022 Witam. Mam na imię Piotrek mam 22 lata i pochodzę ze Stargardu. Za chwilę będzie rok, gdy jestem posiadaczem audi a4 b7 avant 2.0. Jestem już po -wymiana filtrów kabinowy powietrza, paliwa i oleju - przeróbce pompy oleju -wymianie rozrządu - kompletna wymiana hamulców tył (jarzma, zaciski, klocki i tarcze) -Głowica (nieszczęsne 140 KM) -płyn wspomagania. Od dawna czytam posty, lecz dopiero dziś postanowiłem się u Was zarejestrować, aby samemu móc zadawać pytania ? Pozdrawiam i do zobaczenia na forum ?
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 10 Listopada 2022 Opublikowano 10 Listopada 2022 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Rekomendowane odpowiedzi