Cichy27 Opublikowano 5 Lutego 2023 Opublikowano 5 Lutego 2023 Witam wszystkich, Dolny Śląsk, Międzylesie ?
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 5 Lutego 2023 Opublikowano 5 Lutego 2023 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Andkar23 Opublikowano 6 Lutego 2023 Opublikowano 6 Lutego 2023 Witam serdecznie wszystkich i dziękuję za przyjęcie
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 6 Lutego 2023 Opublikowano 6 Lutego 2023 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
ZdenkoVz Opublikowano 6 Lutego 2023 Opublikowano 6 Lutego 2023 Witam i dziękuję za zaproszenie mnie do grupy
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 6 Lutego 2023 Opublikowano 6 Lutego 2023 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Zimnykurczak Opublikowano 8 Lutego 2023 Opublikowano 8 Lutego 2023 Witam wszystkich Forumowiczów. Pozdrawiam
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 8 Lutego 2023 Opublikowano 8 Lutego 2023 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
waltz Opublikowano 8 Lutego 2023 Opublikowano 8 Lutego 2023 Jako, że stałem się przypadkowo właścicielem (choć jeszcze nie posiadaczem) Audi A4, a co za tym idzie zapewne bywalcem tego forum, to zacznę od przywitania się Witajcie
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 8 Lutego 2023 Opublikowano 8 Lutego 2023 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Danielos Danielos Opublikowano 9 Lutego 2023 Opublikowano 9 Lutego 2023 Posiadam od niedawna A4 B6 1.8 T 163 KM w sedanie ,benzyna . Miasto Starogard Gdanski
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 9 Lutego 2023 Opublikowano 9 Lutego 2023 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Marcin Green Cert Opublikowano 9 Lutego 2023 Opublikowano 9 Lutego 2023 Witam Wszystkich Rozpoczynam swoją przygodę z A4 B9 ... mam nadzieję że będzie ciekawie, w w chwilach trudnych będę mógł liczyć na Wasze podpowiedzi Pozdrowienia !
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 9 Lutego 2023 Opublikowano 9 Lutego 2023 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
DUDS00N Opublikowano 10 Lutego 2023 Opublikowano 10 Lutego 2023 Właścicielem mojej A4 jestem od listopada 2021 roku. Mam nadzieję, że znajdę tutaj rozwiązania na kilka bolączek, na które moja mała cierpi od jakiegoś czasu. Nie są to sprawy poważne, a przynajmniej taką mam nadzieję Moje A4 B8 zameldowane jest w Wieruszowie, łódzkie.
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 10 Lutego 2023 Opublikowano 10 Lutego 2023 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Kris150 Opublikowano 11 Lutego 2023 Opublikowano 11 Lutego 2023 Witam szanownych kolegów, Na co dzień poruszam się A6B6, ale trafiła do mnie (rodziny) A4B4 2,0 AWA - nic dodać nic ująć po lekturze z wujka "Goggle" :-). Liczę na Waszą pomoc, bo mi już ręce opadają jaka to jest jednostka chimeryczna i wymagająca oraz co w niej zostało nagrzebane. Auto z secend hand-u.
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 11 Lutego 2023 Opublikowano 11 Lutego 2023 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Felicjan85 Opublikowano 12 Lutego 2023 Opublikowano 12 Lutego 2023 Witam szanownych kolegów, od dwóch tygodni jestem prawie "szczęśliwym" posiadaczem Audi A4 B5 z 1996 r. Auto kupiłem świadomie znając potencjał oraz komfort audi. Auto ogólnie jest w dobrej kondycji natomiast cierpi na kilka problemów różnego rodzaju, które mam nadzieję z pomocą kolegów, uda mi się ogarnąć:) Pozdrawiam Marek
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 12 Lutego 2023 Opublikowano 12 Lutego 2023 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Rekomendowane odpowiedzi