sszmirsk Opublikowano 13 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia Witam wszystkich na forum;)AM nadzieję że nasz czas wspólny przyniesie dużo przyjemności. Pozdrawiam Sławek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SneakyRaven Opublikowano 15 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia Witam wszystkich Dwa tygodnie temu kupiłam moje pierwsze auto Audi A4 B6 1.6 2001r. 😁 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ganius111 Opublikowano 17 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia Witam wszystkich forumowiczów. Mateusz z Wrocławia, od maja B8 Tfsi 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sro73 Opublikowano 19 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia Cześć, wszystkim jestem nowym posiadaczem Audi S4 B7 2.0 alt Pozdrawiam 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karas2002 Opublikowano 20 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia Cześć kupiłem A4 35 TFSI. Założyłem wątek gdzie je obejrzysz. 🫡 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kontra666 Opublikowano 23 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia Witam wszystkich, od niecałych dwóch miesięcy posiadam a4 avant 1.8t 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teka2 Opublikowano 26 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia Witam wszystkich. Jestem Mateusz. Od tygodnia jestem posiadaczem A4 B9, przesiadłem się z A6 C6 którą posiadałem prawie 9 lat. Pozdrawiam. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ibox366 Opublikowano 26 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia Cześć wszystkim, jestem Szymon, od roku śmigam Audianką a4 b7. Z czasem pewnie was trochę rozbawię moimi pytaniami gdyż mechanika tyle we mnie co księdza acz kolwiek naprawy jakoś daje rade z wujkiem YouTubuem xD 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mania91 Opublikowano 27 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia Witam wszystkich 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vin324pl Opublikowano 29 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia Witam wszystkich posiadaczy audi na tym forum. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glidechris Opublikowano 29 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia Witam wszystkich, dzień dobry, Krzysztof - Model: AUDI A4 Avant S line 40 TDI quattro 190 PS S tronic Edition One pozdrawiam 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanBoczek Opublikowano 30 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia (edytowane) Witam Kolezanki i Kolegow z Forum! Dziekuje za przyjecie do grona uzytkownikow tego Forum. Jestem tutaj nowy, i tez nowy jestem jesli chodzi o posiadanie i uzytkowanie Audi. Po wielu epizodach z roznymi markami i modelami, przyszedl czas na przesiadke do Audi. Wybor padl na SQ8 i wlasnie takie cudo techniki parkuje od 2 miesiecy w moim garazu. Poniewaz jestem raczej samochodowym minimalista wazne dla mnie jest przede wszystkim, zeby auto mialo mocny fajnie brzmiacy silnik, kierownice i hamulce, no moze jeszcze jakies radio, to czuje sie troche przytloczony tymi wszystkimi elektronicznymi gadzetami, ustawieniami, opcjami itd. W zwiazku z tym bede Wam pewnie od czasu do czasu zawracal gitare roznymi pytaniami. Pozdrawiam i zycze szerokiej drogi, Artur Edytowane 30 Sierpnia przez PanBoczek literowka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woNLuk Opublikowano 3 Września Udostępnij Opublikowano 3 Września Witam Jestem nowy na forum. Trochę trudno mi się poruszać na forum w komórce, ponieważ pamiętam czasy gdzie fora czytało się głównie na PC Posiadam A4 B8 2.0tdi (ultra). Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdolny Opublikowano 4 Września Udostępnij Opublikowano 4 Września Witam Damian z Wrocławia, od tygodnia posiadacz A4 B7 2007r 2.0TDI Automat Zawodowo technik mobilny / serwisant. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioR34 Opublikowano 4 Września Udostępnij Opublikowano 4 Września Welcome to the A4 klub Poland , enjoy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przpasz94 Opublikowano 4 Września Udostępnij Opublikowano 4 Września Witam serdecznie :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisjaworski81 Opublikowano 6 Września Udostępnij Opublikowano 6 Września Cześć Krzysiek z Audi A4 B7 Cabrio (anglik) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irb1400 Opublikowano 6 Września Udostępnij Opublikowano 6 Września Cześć Jestem nowy na forum. Audi jeszcze nie mam, ale mocno przymierzam się do zakupu używanego i liczę na Waszą pomoc przy wyborze, aby cieszyć się z bezawaryjnego użytkowania. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras 1993 Opublikowano 10 Września Udostępnij Opublikowano 10 Września Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRO293 Opublikowano 10 Września Udostępnij Opublikowano 10 Września Cześć! Dawno mnie tu nie było! W 2008 kupilem moje pierwsze Audi b6 sedan 🙂 teraz czas na A 4b9 sedan kupione kilka dni temu 🍺 Pozdrawiam forumowiczów! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi