lukaszr Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Witamy i zapraszamy do czynnego udziału na forum Zapoznaj się także z tematem związanym ze spotami w Twoim regionie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Witamy i zapraszamy do czynnego udziału na forum Zapoznaj się także z tematem związanym ze spotami w Twoim regionie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Witam na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radon Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Witam. Mieszkam w Toruniu, ale od 1 października zaczynam studia w Warszawie i będę tam mieszkał. Narazie jeżdżę Land Roverem rodziców, ale już niedługo będę miał swoją A4. Narazie stoi jeszcze w Szwajcarii B6 1.8T 150 koni. Mam nadzieję , że ktoś pomoże mi z ogarnięciem tuningu tego silnika bigyellowgrin Pozdrawiam Radek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Witam na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 siemka :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asienka Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Witam Od 5 lat mieszkam w Londynie i po ciężkiej pracy udało mi się kupić pierwsze auto na emigracji Jeśli uda mi się gdzieś "załadować" zdjęcie pochwalę się moim cukiereczkiem, bo jest najładniejsza ze wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Witamy na Forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomiczi Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Witam wszystkich pasjonatów i miłośników AUDI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 10 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Witamy bardzo serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 10 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Witamy bardzo serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaszczomp Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Witam, co prawda rejestrowałem się jakiś czas temu ale dopiero teraz skrobnę posta. Pomykam czarną B6 1.9 TDI (AVF) Avant z 2004 roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maryna85 Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 witam wszystkich miłosników audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo2 Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 :gwizdanie: Jestem z konina mam problem po raz 2 ze skrzynią biegów walnęły mi synchronizatory 1,2,3 biegu. remont za bardzo sie nie opłaca anie wiem czasami może ktoś z was ma tańsze synchronizatory bo w serwisie 1 kosztuje 300zł.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi