Musashi Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbi222dr Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidszoen Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Nazywam się Dawid i mieszkam w Myslowicach. Obecnie jeżdżę Audi A 4 z 2000r (sedan) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
west79 Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Witam wszystkich forumowiczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Witam na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Witam na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek5320 Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Witam wszystkich, jestem nowy i mam nadzieje dowiem sie wiecej o mojej A4-pozdrawiam :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svietlik Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 JESTEM DAREK I PISZE KILKA SLOW O SOBIE JESTE,M Z BIALEGOSTOKU I NARAZIE TO WZYSTARCZY KIEDZS DOPISZE COS JESZCZE O SIBIE POZDRO nie używaj capslock-a !!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marix Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 witam.Chcę się dostać do głośnika w swoim Audi A4,natomiast aby się tam dostać to trzeba ściągnąć boczek drzwi. Mam pytanie w jaki sposób ściągnąć ten boczek,gdzie trzeba odkręcić,w których miejscach te śrubki,czy one są niewidoczne??? Kolego pytania zadajemy w odpowiednim dziale po wczesniejszym uzyciu opcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr81 Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin 244 Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 jestem szczęśliwym posiadaczem audi a4 i chciałbym dowiedzieć się jak sam moge wymienić rozrząd i od czego muszę zacząć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi