dawidszoen Opublikowano 22 Września 2008 Opublikowano 22 Września 2008 Nazywam się Dawid i mieszkam w Myslowicach. Obecnie jeżdżę Audi A 4 z 2000r (sedan)
Wojtek5320 Opublikowano 22 Września 2008 Opublikowano 22 Września 2008 Witam wszystkich, jestem nowy i mam nadzieje dowiem sie wiecej o mojej A4-pozdrawiam :gwizdanie:
svietlik Opublikowano 22 Września 2008 Opublikowano 22 Września 2008 JESTEM DAREK I PISZE KILKA SLOW O SOBIE JESTE,M Z BIALEGOSTOKU I NARAZIE TO WZYSTARCZY KIEDZS DOPISZE COS JESZCZE O SIBIE POZDRO nie używaj capslock-a !!!!!!!!!!!!!!
marix Opublikowano 22 Września 2008 Opublikowano 22 Września 2008 witam.Chcę się dostać do głośnika w swoim Audi A4,natomiast aby się tam dostać to trzeba ściągnąć boczek drzwi. Mam pytanie w jaki sposób ściągnąć ten boczek,gdzie trzeba odkręcić,w których miejscach te śrubki,czy one są niewidoczne??? Kolego pytania zadajemy w odpowiednim dziale po wczesniejszym uzyciu opcji
marcin 244 Opublikowano 22 Września 2008 Opublikowano 22 Września 2008 jestem szczęśliwym posiadaczem audi a4 i chciałbym dowiedzieć się jak sam moge wymienić rozrząd i od czego muszę zacząć
Rekomendowane odpowiedzi