ykk Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Witamy na forum Mielec zacznijcie spotowac.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4tyr Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Witam nazywam się Tomek pozdrawiam wszystkich fanów czterech kółek :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J E L I T O Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Witam. Jestem miłośnikiem aut BMW było ich 5 pod rząd. Wczoraj kupiłem s4 ponieważ potrzebowałem małej odmiany i jak do tej pory jestem bardzo zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 witaj.zdrowa reakcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Witamy serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TitoKG Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 witam wszystkich posiadaczy Audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 To jeszcze sobie profil popraw. Dokladnie silnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Witam. Od jakiegoś czasu szukam Audi dla siebie, Miałem wiele samochodów, i niemieckich i japońskich. Ale jednak słabość do niemieckiej technologii pozostała. Audi jeszcze nie miałem i nie znam się na nich za bardzo , więć będę pewnie nudził i marudził ( po przeglądnieciu podobnych wątków, i nie znalazłszy odpowiedzi rzecz jasna ) Znam kilka osób stąd z reala Z Krakowa Pozdrawiam Wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borys1984 Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Witam od 2 tygni jestem posiadaczem A4 z 2000 z silnikiem 2.4 V6. Chcialbym sie wszystkiego o nim dowiedziec, więc prosze o podpowiedzi gdzie moge znalezc wszystko na jego temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaśko Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Witam szczęśliwych posiadaczy Audi A4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Siema Santi Witaj na zacnym forum posiadaczy czterech kółek ps. w Sobote i Piatek sie zjawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bono Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Witam wszystkich bardzo serdecznie :> Nie mam Audi, ale za to poruszam się autkiem z grupy VAG, czyli Seatem Leonem. Niektórzy znają mnie może z www.leonclub.pl P.S. Widzę taką tendencje u nas w LCT, że co poniektórzy przesiadają się właśnie z Leonów na Audi A4. Kto wie może i ja kiedyś podążę tą drogą, bo autko bardzo mi się podoba, a do tego jest funkcjonalne. Jestem fanem TDI Pozdrawiam bono (Błażej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi