Reggi Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Witamy serdecznie i zapraszamy na spoty Warszawskie do C.H Arkadia Wiecej info w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vojtas86 Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Cześć wszystkim forumowiczom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 witam na forum A4 Klubu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 witam na forum A4 Klubu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matigdy Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Witam, jestem posiadaczem A-trójeczki na forum zarejestrowałem się ze względu na fakt, że czas zmienić drugi samochód, który służy w rodzinie (VW Vento), a że zakochałem się w mojej A3 to wybór padł na A4 Avant TDI 110KM rocznik 97-98, muszę trochę poczytać o niej, na co zwracać uwagę przy oględzinach, co im dolega często, etc... Słyszałem, że chodzi nie najlepsza opinia odnośnie wielowahaczowego zawieszenia... Pozdrawiam, matigdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Witamy serdecznie na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iibitdi Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Witam serdecznie, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Witaj na forum a4-klub.pl Zapraszamy na spociki Krakowskie co Niedziele do galerii kazimierz o godzinie 18-stej , parking-dach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faza Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Witam i pozdrawiam wszystkich właścicieli samochodu marki AUDI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysdom Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Witam wszystkich! Mieszkam w Przemyślu, moje autko to audi A4 avant B5, 1,9tdi, 110KM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmich Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Witam wszystkich. Dołączyłem do Was, żeby trochę wiedzy od Was zaczerpnąć, wiedzieć na co uważać przy zakupie A4 itd. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis_skorpion Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Mam na imie Piotrek, jestem posiadaczem Audi A4 1995 rok. Pozatym zajmuje się produkcja elementów z carbonu (dla nie wtajemniczonych z włókien węglowych) Chętnych proszę o kontakt każdy element do Audi A4 jstemśmy wstanie wykonać, lub innego auta po dostarczeniu oryginalnej częsci. Pozdrowienia dla Wszytkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanooshiiik Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Czolem! moje autko: Octavia2 2.0 TDI rocznik 2007. powoli mysle o S4, ale powoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi