spoxik1 Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Witam Właśne się zarejestrowałem na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturro16 Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Witam wszystkich klubowiczów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistral13 Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Witam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwacior2 Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Witam !! Właśnie się zarejestrowałem. Pozdrawiam wszystkich klubowiczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariobro Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Witam wszystkich posiadaczy Audi A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian191 Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Witam wszystkich serdecznie i pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mach Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Powitac wszystkich userow A4. Na codzien jedno z aut tez ma 4 pierscienie ale w troche mniejszym wymiarze... A3 uzupelnij profil [Musashi] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jmcomp Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Witam forumowiczów, mam nadzieje wkrótce dołączyć do grona posiadaczy Audi, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cumshot Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Witam serdecznie.Pozdrowienia z Gdyni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek123 Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 cze witam wszystkich mam naimie tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artb3 Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Artur Audi A6 1.9 TDi ... niestety kierownica z prawej stronz .. pozdrawiam * uzupełnij proszę profil - Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwas Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Czesc wszystkim! Wlasnie sie zarejestrowalem na forum klubowiczow Audi Na wstepie chcialbym Wam przypomniec ze Audi A4 to najpiekniejsze pojazdy jakie dotychczas zostały stworzone Mieszkam w Rzeszowie, studiuje i na co dzien jezdze cudownym autkiem jakim jest wlasnie A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumburak22 Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Witam pochodze z Bielska Podl. kilka słów o mnie: ucze sie, pracuje i rozgladam sie za nowym autem by sie przesiaść z B3 na A4(B5). Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizer Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Witam, Nazywam się Michał, pozdrawiam Wszystkich forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faos Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Cześć. Jestem posiadaczem (od trzech miesięcy ) Audi A4 1,9 tdi 90 KM , wcześniej byłem posiadaczem opla (cale szczęście że już się jego pozbyłem ) i wiem że niema czego porównywać . Pracuję jako mechanik okrętowy , posiadam również praktykę jako mechanik samochodowy ( 11 lat ). Pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byko Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Witam Mam na imię Paweł jestem z Lublina. moje autko to a4 1.8 z 95roku Pozdrawiam wszystkich!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walanar Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Witam wszystkich Waldek z Łodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAGUAR NL Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 WITAM WSZYSTKICH POSIADACZY I FANOW AUDI A-4---POZDROWIONKA JAGUAR HOLANDIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi