alvaro Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 Witaj w Klubie ! Zaglądaj na spoty 3M
Damian150181 Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 Witam mam na imie Damian tymczasowo mieszkam w Londynie i jestem szczesliwym posiadaczem Audi A4 B6 pozdrawiam wszystkich goraco
jacaca Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 Witam wszystkich fanów Audi i jednocześnie użytkowników forum A4 Klub Polska Wyrazy uznania za takie forum!! Miałem okazję zapoznać się ze stronką wcześniej, a teraz sam w końcu wstąpiłem w szeregi... Pozdrawiam jacaca
stelmik Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 Pozdrowienia z Warszawy dla wszystkich klubowiczów. Jako, że w ostatnim czasie kupiłem sobie (w końcu) samochód tj. Audi A4 1.9 TDI (1996r.) to postanowiłem się tutaj zarejestrować i poczytać o tym jak dobrą podjąłem decyzje lub w co się "wpakowałem".
Reggi Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 Kolego wpakuj sie jeszcze na spota Warszawskiego do Arkadii ..
Reggi Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 Siema Zapraszamy na spota Warszawskiego do Arkadii ..poziom -1 .. sektor zółty
Rekomendowane odpowiedzi