rafal__sr Opublikowano 25 Października 2008 Opublikowano 25 Października 2008 Witam Jestem posiadaczem Audi od ponad roku chce dowiedziec sie jak najwięcej o tym samochodzie, jak róniez służyc pomaca w kwestiach na których bede sie znał. Pozdrawiam
kilamisajewicz Opublikowano 25 Października 2008 Opublikowano 25 Października 2008 Nazywam się kamil zarejestrowałem się tutaj bo chcę zgłębić moją wiedze na temat samochodów audi:)
PABLO Opublikowano 25 Października 2008 Opublikowano 25 Października 2008 Witamy na forum Zapraszamy na spoty krakowskie, każda Niedziela -> godz. 18:00 -> Gal. Kazimierz -> parking (dach)
lamoen Opublikowano 25 Października 2008 Opublikowano 25 Października 2008 jak w temacie, witam i szczerze powiem ze juz dawno nie widzialem tak dobrze zorganizowanego forum mysle ze zabawie tutaj, jak narazie jestem na etapie poszukiwania audi a4 b5, bo na taka mnie stac no to jeszcze raz witam i zaczynam grzebac na forum i szukac informacji pozdrawiam
ykk Opublikowano 25 Października 2008 Opublikowano 25 Października 2008 Witamy na forum Napisz skad jestes..
marek143 Opublikowano 25 Października 2008 Opublikowano 25 Października 2008 Witam wszystkich na forum Pozdawiam
Rekomendowane odpowiedzi