luqua Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 Kielce witają wszystkich fanów audi. Pozdro
virus_wrona Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 Witam wszystkich użytkowników / miłośników Audi!!! Ja co prawda jestem miłośnikiem Golfa (mam trójeczkę z 95r AEA), ale mój tata przymierza się do A4 z 2004r 1,9TDI z multitronicem. Mam nadzieje, że dowiem się na Waszym forum ciekawych informacji o tym modelu. Pozdrawiam Karol_W.
WOJTEK78 Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 WITAM WSZYSTKICH MIŁOŚNIKÓW AUDI A4, CIESZE SIĘ ŻE JEST TAKA STRONA I NA PEWNO BĘDĘ NA NIEJ CZĘSTYM GOŚCIEM
maciekbd1 Opublikowano 8 Listopada 2008 Opublikowano 8 Listopada 2008 Czesc jestem marek i mam Audi a4 1.9 tdi i mysle ze na tej stronie wiele sie od was dowiem Pozdrawiam
dj_burza Opublikowano 8 Listopada 2008 Opublikowano 8 Listopada 2008 Witam wszystkich użytkowników Audi. Od dziś jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 Avant 2.5tdi 150KM w ślicznym kolorze "jak nowe RS6" To moja już w sumie 4 przygoda z marką audi. każda bardzo emocjonująca i przyjemna Audi rulez :> Pozdrawiam wszystkich Audi maniaków dj_burza Bełchatów
Rekomendowane odpowiedzi