krzyniek Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARTIN_D Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Heloooo Bardzo miło dołączyć do waszego grona ........ Jestem z Rzeszowa ,,, jeżdżę tt 180 ps ........... Pozdrawiam gorąco ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowik Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Hej, witam serdecznie, mam na imię Paweł, od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem a4 avant 1.9 tdi 110PS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek2835 Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Cześć mam na imię BARTEK. Od 2 miesiecy jestem właścicielem audi a4 1,9 tdi rocznik 2003. Mam nadzieje, że na faorum dowiem się jakie moje auto kryje nieznane mi niespodianki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekB78 Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Witam wszystkich na imię mam Darek i jestem z Legnicy. Od kilku miesięcy jestem posiadaczem A4 1.8 T 2000 r. i mam nadzieję że na tym forum dowiem się czegoś więcej o tym aucie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulap Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Witam Wszystkich. Pozdrawiam wszystkich jeżdżących AUDI>>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lex Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Witam, mam na imię Adam. Jestem z Gdyni. Moje Audi to 1,9 TDI z '95. Na forum szukam głównie pomocy typu "zrób to sam" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obraien Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Witam wielką rodzinę Audi, jestem z Lodzi, na imie mam Jarosław:P i po prostu wyniosłem Audi-Sympatie z domu, wsiadając pierwszy raz już wiedzialem ze jak kupie wlasne auto to będzie to A4, uwielbiam jazde na turbince więc narazie z rozsądku zakupilem A4 B6 1.9 TDI (131PS) mam nadzieje sie nie zawieść. Troszke już wiem o marce, czym bede mógł sie podziele a o pomoc w czym nie wiem poprosze Was drodzy foruAudimowicze:P Do uslyszenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 witaj :> zapraszamy na spoty warszawskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciechu22 Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 czesc jestem nowym klubowiczem ze szczecina posiadam audi a4 2,0tdi i mam nadzieje ze nigdy mnie nie zawiedzie! :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi