RYSIU188 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 MIESZKAM W DRZEWICY I SIE CIESZE ZE MOGE DO WAS DOŁĄCZYĆ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalRS6 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Siema mam na imię Michał, narazie nie posiadam samochodu ale mam nadzieje ze będę w niedalekiej przyszłości posiadaczem Audi A4. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniolek Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Witam! i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 witaj serdecznie na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczur Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Witam Wszystkich miłośników Wspaniałej Marki AUDI :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Witaj serdecznie na forum Zapraszam na spoty wielkopolskie : http://www.a4-klub.pl/smf/wielkopolskie-b93.0/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Witaj serdecznie na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrz74 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 cześc nazywam się andrzej.posiadam audi a4 1,9 tdi 110km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylakris Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 SZCZECIN WITA:)hej.Tu SylaKris.POZDRO DLA WSZYSTKICH KLUBOWICZÓW.JESTEŚMY POSIADACZAMI DWÓCH AUDI A4 B4 I A4 B7 AVANT.NA ZAWSZE AUDI!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Witam i pozdrawiam wszystkich Klubowiczów - Sławek z Lublina A4 1,9tdi 110PS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Witaj serdecznie na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duch1989 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Witam serdecznie i pozdrawiam. Audi A4 B6 Avant 110KM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karoolt Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Witam Miło mi że mogę gościć na tym forum. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Max Mahone Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 audi A4 1.6 101 kucy 1999r .Podobno wersja limitowana z duzymi lusterkami .Kto coś powie o tej wersji?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuska13 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Witam wszystkich wielbicieli Audi a4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter7671 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Witam wszystkich. jestem z dolnego śląskai jestem posiadaczem passata B4 tdi AFN i mam z nim Pewien problem ponieważ ciężko mi pali na gorącym silniku. jestem też początkującym VAG-owiczem i staram się zaczerpnąć wiedzy z każdej strony. Trafiłem tutaj poprzez link ze strony vw passat i jest tu wiele ciekawych rzeczy więc myśle że "poszperam" i zagoszcze się tu na dłużej. Pozdrawiam Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Witamy serdecznie na forum Gorąco zachęcam do dzielenia się z Nami wiedzą w dziale technicznym A także do: - Zapoznania się z tematem spocików w Twoim regionie - Zakupu gadżetów klubowych - Wzięcia udziału w akcji charytatywnej jaką prowadzimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Witamy serdecznie na forum Gorąco zachęcam do dzielenia się z Nami wiedzą w dziale technicznym A także do: - Zapoznania się z tematem spocików w Twoim regionie - Zakupu gadżetów klubowych - Wzięcia udziału w akcji charytatywnej jaką prowadzimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi