kiezbi Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 Coś o sobie...no fajnie mieć w końcu swoje wymarzone audi
sailence Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 Witam, mam na imię Marcin i jestem ze Szczecina. Aktualnie jeżdżę Hondą Civic 91' 1.6 130KM. Szukam jakiejś ładnej A4, tylko z racji tego że 3lata zajmowałem się w sumie tylko i wyłącznie hondą, więc nie mam ogólnego rozeznania co warto kupić mam nadzieję że na forum znajdę cenne informacje. PS. a tak szczegółowiej to szukam jakiegoś sedana, wstępnie 2,6-2,8l w benzynie (najchętniej z klimą i czarną skórą)
sylwekc3 Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 Witam wszystkich mam audi a4 chciałbym dołaczyc do waszego forum:)
Adamowicz Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 Czesc witam i pozdrawiam wszystkich aktualnie poruszam sie bmw E46 ale mam zamiar zmienic na A4 pozdrawiam
festa Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 serdecznie witam na forum miłosników Audi A4 autko OK moje auto to passek 3C a jestem tu bo mamy fajne auta i podobne tematy
godmar Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 Pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów
Rekomendowane odpowiedzi