jarko Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 Witamy serdecznie na forum Gorąco zachęcam do dzielenia się z Nami wiedzą w dziale technicznym A także do: - Zapoznania się z tematem spocików w Twoim regionie - Zakupu gadżetów klubowych - Wzięcia udziału w akcji charytatywnej jaką prowadzimy
pklonica Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 Witam! Zarejestrowałem się na forum ponieważ zamierzam kupić Audi A4 1.9 lub 2.5 TDI 2000r. Mam nadzieję, że dowiem się o wielu ciekawych rzeczach związanych z tym autkiem, które przekonają mnie do zakupu. Obecnie jeżdżę Hondą Civic EG5 1.6 V-TEC 125 KM. Pozdrawiam!
dariot Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 Witam wszystkich - mam nadzieję na dłużej zagościć na tym forum tzn. cieszyć się A4
jarko Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 Witamy serdecznie na forum Gorąco zachęcam do dzielenia się z Nami wiedzą w dziale technicznym A także do: - Zapoznania się z tematem spocików w Twoim regionie - Zakupu gadżetów klubowych - Wzięcia udziału w akcji charytatywnej jaką prowadzimy
kozi291 Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 Właśnie poszukuję audi A4 B5 po face lifcie, dlatego poszukuję informacji na temat tego auta.
Arragon Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 W garażu stoi od kilku dni moje pierwsze auto - a4 z 95r, pora dowiedzieć się o nim więcej, witam więc i zmykam do innych działów
Rekomendowane odpowiedzi