kmiler Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 Hello w tym tyodniu staje sie posiadczem a4 avant B6 to nie moja pierwsza przygoda z audi wczescniej posiadalem B4 80 i 2x A3 mam nadzieje ze bede mogl liczyc na pomoc jak i ja bede mogl wykazac sie pomoca jeszcze raz wszystkich witam Pozdrawiam
GILI Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 Witamy Zapraszamy na spoty w każdą środę o 20.00 na Matarni
oskar Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 Witam Wszystkich. Mam na imię Oskar pochodzę z województwa świętokrzyskiego a mieszkam, pracuje i studiuje w Opolu. Posiadam Audi A4 1.9TDi z 1995 roku. Mam nadzieje,że będę mógł uzyskać na Forum wiele cennych rad co do mojego Dieselka. Pozdrawiam
orzel1 Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 Witam, mam na imię Mateusz i jeżdżę Audi A3 3.2 V6 quattro. Przymierzam się do kupna Audi A4 B7 Avant i na tym forum mam zamiar dowiedzieć się opinii o tym modelu, jaka wersja jest polecana, na co uważać przy zakupie, itp. Pozdrawiam.
gwidon22 Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 Czesc wszystkim!Pozdrawiam z Gliwic.Gwidon
Rekomendowane odpowiedzi