Wojtekpl Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Witam wszystkich serdecznie i pozdrawiam
bzyq Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Witam serdecznie. Bardzo sie ciesze ze dolaczam do takiego grona klubowiczow Nazywam sie Bartek i jestem z Tczewa (niedaleko Gdanska). Narazie posiadam Octavie I 1.9TDI 110KM ale w Audi zawsze zakochany Przymierzam sie do kupna jakiejs A4 B6 w dieselu Pozdrawiam
robert2267 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 urzytkownikiem jestem nowym użytkownikiem audi a4
erni1918 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Witam,mam na imie Michał Niedawno zakupiłem sobie moje kolejne audi tym razem a4 Pozdrawiam
Cuber Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Witaj Robert na forum A4 Zapraszamy na Spociki krakowskie co Niedziele do Galerii Kazimierz o godzinie 18-stej, parking kolor niebieski
d3b Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Witam wszystkich forumowiczów. Od zawsze fan Audi. Właśnie poszukuję jakiejś fajnej B6 w dieslu i postanowiłem zgłębić wiedzę na tym forum
Rekomendowane odpowiedzi