lenn Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Witam Jestem Użytkownikiem Audi A4 (b7) avant od 3 dni. Autko bardzo mi się podoba, mam nadzieje że będzie mi dobrze służyć!. Mam nadzieję że znajdę na forum wile pomocnych rad i po jakimś czasie bede mógł komuś pomóc. Pozdrawiam Wojtek
jojo88 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 witam cala ekipe forum:) jestem z okolic skierniewic czyli miedzy lodzia a warszawa:) mam 21 latek i wlasnie wczoraj zakupilem piekna biala a4 w kombi z 98 roku:)jak narazie czeka mnie zmaina blach na polskie tak wiec zanim porzadnie pojezdze to poczekam:)a tak na marginesie to jest 1,9 tdi 110 konikow:) narazie nie wiem jak to sie bedzie sprawowalo:) czas pokaze:)
jarko Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Witamy serdecznie na forum Gorąco zachęcam do dzielenia się z Nami wiedzą w dziale technicznym A także do: - Zapoznania się z tematem spocików w Twoim regionie - Zakupu gadżetów klubowych - Wzięcia udziału w akcji charytatywnej jaką prowadzimy
Rekomendowane odpowiedzi