Madas Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Witaj na pokładzie forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zloty.rakietowa Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Witajcie forumowicze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozi_wells Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozi_wells Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Witaj na pokładzie forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stalpol1 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Witam serdecznie, Mam problem z autem które kupiłem dwa tygodnie temu. Auto ma przejechane 158000km i wszystko było ok ale nagle zapaliła się na pulpicie sygnalizacja ostrzegawcza filtra cząstek stałych. A po 50km zapaliła się żółta kontrolka silnika oraz jakaś podwójna spirala też zółta a auto straciło moc. Jeszcze nie wiem co się dokładnie stało bo odstawiłem auto na serwis ale informację będę miał w poniedziałek. Może ktoś mial podobny problem i mógłby mi napisać co jest nie tak!!!? i jaki to są koszty naprawy. Pozdrawiam ;( Kolego, tutaj sie tylko witamy.Pytania zadajemy w innych działach , ale wcześniej warto uzyć opcji szukaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netoo Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Cześć wszystkim, stałem się właśnie szczęśliwym posiadaczem a4 1.8 T benzynka AVANT z pakietem stylistycznym S-line 1996 rok. Autko zrobiło na mnie piorunujące wrażenie, tym bardziej, że ostatnio jeździłem oplem, jak na razie nie stwierdziłem, żadnych nieprawidłowości pracy auta, ale (odpukać) mam nadzieję, że w razie awarii będę mógł liczyć na waszą pomoc... Pozdrawiam wszystkich! w modelu B5 nie było pakietów S-line :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi