lukiboy87 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Mam na imię Łukasz. mieszkam w szczecinie. Mam wspaniałą audiankę z 1998roku z silnikiem afn(110km)
maniekjestem Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 kazali to sie witam jeżdżę passatem tdi i mieszkam w uk. Na mechaników można tu wydać fortunę dlatego tez jestem zmuszony do grzebania na wlaną rękę i szukania pomocy na takich forach a wiem ze na tym forum ludziska wiedza cos o swoiich bryczkach.heja,pozdro.
alvaro Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Witamy w klubie Wpadaj na spoty 3M
De-Liver Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Witam wszystkich. Jestem młodym użytkownikiem Audi A4 TDI 90KM Wkrótce postaram się o kilka fot, mogę zdradzić jedynie że lubię ze tuning typu cult style czyli niedużo ze smakiem moze byc tez czysto i nisko
kingsize4 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Witam serdecznie Zarejestrowałem się, ponieważ chcę kupić A4
Rekomendowane odpowiedzi