PanPrezes Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Witam wszystkich użytkowników. Jestem szczęśliwym posiadaczem audi od grudnia. Jest to czerwone Audi a4 B5 95rok, 1,8+gaz (niestety zwykły). Jak będe miał jakieś fotki to wrzuce je. Dodam, że to mój pierwszy samochód, prawo jazdy mam od marca tego roku więc dlatego silnik taki mały. Pozdrawiam
sprajt Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Witam . Trafiłem na forum z google. Jestem przed ważnym wyborem , a mianowicie szukam sobie coś z pod znaku marki Audi . Ale ciężko coś wybrać ... Pozdrawiam .
jarko Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Witamy serdecznie na forum Gorąco zachęcam do dzielenia się z Nami wiedzą w dziale technicznym A także do: - Zapoznania się z tematem spocików w Twoim regionie - Zakupu gadżetów klubowych - Wzięcia udziału w akcji charytatywnej jaką prowadzimy
jarko Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Witamy serdecznie na forum Gorąco zachęcam do dzielenia się z Nami wiedzą w dziale technicznym A także do: - Zapoznania się z tematem spocików w Twoim regionie - Zakupu gadżetów klubowych - Wzięcia udziału w akcji charytatywnej jaką prowadzimy
Rekomendowane odpowiedzi