Radziu Audi A4 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Cześć. Od prawie roku mam swoją Audiczke i jak na razie jestem zadowolony. Zdarzają się jakieś tam małe problemy ale to może później:P. Moja to srebrna B5 z 1995 roku + LPG sekwencja IV Generacji ADR 125 HP. Cóz mogę jeszcze napisać. Mam nadzieje że będziemy sobie wzajemnie pomagać, ponieważ interesuję się troche motoryzacją no i OOOO oczywiscie. Pozdrawiam wszystkich włąścicieli. 3majcie się. Jakby ktoś chciał to tutaj jedna fotka mojej A4. Z czasem dodam więcej i ładniejszych:) Nie wiem czy pisaćtutaj o wyposażeniu czy nie. Jeśli to będzie konieczne to najwyzej ktoś mnie poprawi i napisze:) Link do mojej A4 http://img22.imageshack.us/img22/7266/nastronke.jpg
GRazny Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Witamy zabrakło Ci jednego O w OOOO
Lukascbr5 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Witam szczęśliwych posiadaczy a4-ek :D
rafraf Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Witam i pozdrawiam wszystkich odwiedzających forum
GRazny Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 tu trzeba się udzielać a nie tylko odwiedzać :bicz3:
Rekomendowane odpowiedzi