?ydzio Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 siemka wszystki jestem nowy i mam nadzieje ze pomozecie w jakis problemach ktore moze nastapia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Witaj na pokładzie forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Witaj na pokładzie forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polo81 Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Witam wszystkich W kilku słowach - dotychczas użytkowałem Audi B3 o znaczącej pojemności 1800ccm i trochę mniej porażającej mocy (fabrycznej) 75KM. Autko przypadło do gustu zarówno mnie jak i mojej żonie i planowaliśmy nawet znaczące inwestycje w celu poprawy osiągów i właściwości jezdnych naszego czołgu. Niestety planu nasze zostały pokrzyżowane przez tzw "los" i autko otrzymało 11.05 mocna uderzenie w lewe tylne drzwi, koło i błotnik. Efektem uderzenia, oprócz zniszczenia drzwi, błotnika i felgi (świeżo kupionej ;( było zerwanie mocowań wahacza, uszkodzenie belki i prawdopodobne dalsze problemy. Ponieważ naprawa będzie najprawdopodobniej poza granicami opłacalności zaczęliśmy się rozglądać za jakimś używanym autkiem. Jak byśmy nie szukali to albo - w ramach marzeń - dochodzimy do EVO albo - w ramach rzeczywistości - do sektora Audi B5 Na to Forum trafiłem gdyż zaczęliśmy poszukiwania, na razie jeszcze nieoficjalne bo nie rozeznaliśmy oferty poszczególnych banków w kwestii kredytów samochodowych, ale mniej więcej wiemy czego chcemy --> Audi B5 1800 turbo quattro sedan. Żadnego tuningu, najlepiej Klimatronik, skóra zbędna, szyberdach zbędny. Wszelkie pytania dotyczące zarówno banku jak i samochodu wrzucę pewnie jeszcze dzisiaj we właściwe miejsce. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur_2047 Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Witam wszystkich!!! Od dwóch miesięcy poszukuje Audi S4 2.7 biturbo. Myślę że w końcu kupie wymarzony samochód. Mam nadzieje że pomożecie w ewentualnych problemach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi