bzyczek137 Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 dzień dobry wszystkim miłośnikom A4.mam na imię Piotr i mieszkam w malej mieścinie przy poznaniu.jakiś czas temu wróciłem z emigracji na której bylem prawie 2 lata i zakupiłem tam(przez przepadek) moje pierwsze AUDI.z początku miało to byc auto dla zony(bo ja miałem służbowy)ale po powrocie do kraju....normalnie sie w nim zakochałem;0.co prawda jest to na razie A3...2000r.1.6benzyna ale chodzę z zamiarem zmiany na A4. i tu już właśnie mam pytanie do użytkowników.....chciałbym kupić A4 ale nie wiem,lepiej benzyna czy diesel,i jeśli diesel to lepiej 1.9 czy 2.5????proszę o odpowiedz. Piotr
slides Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 Witam. Właśnie nabyłem piękną A4 avant 1.8 ADR, i jak już zdążyłem zauważyć, na pewno będę potrzebował odpowiedzi na wiele pytań, na które za pewne znacie już odpowiedzi. Moje imię Tomasz, zakochałem sie w A4 i tak już chyba pozostanie.
skok_szewczyka Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 Witam wszystkich *uzupełnij profil porządnie, a nie pomieszałeś wszystko
Rekomendowane odpowiedzi