poziek Opublikowano 10 Stycznia 2008 Opublikowano 10 Stycznia 2008 Siemka - wpadaj do chłopaków na spoty
poziek Opublikowano 10 Stycznia 2008 Opublikowano 10 Stycznia 2008 witamy i zparaszamy do czynnego udziału :th:
poziek Opublikowano 10 Stycznia 2008 Opublikowano 10 Stycznia 2008 Siemanko. Bądz aktywny na forum. Pozdro
poziek Opublikowano 10 Stycznia 2008 Opublikowano 10 Stycznia 2008 Pomoc miejmy nadzieję tylko w modyfikacjach witamy
poziek Opublikowano 10 Stycznia 2008 Opublikowano 10 Stycznia 2008 Dowiesz się wszystkiego. Czytaj Pytaj
Cebulacbr Opublikowano 10 Stycznia 2008 Opublikowano 10 Stycznia 2008 Witajcie Klubowicze Wasze Forum znalazłem jakis czas temu (chyba 3 audiki temu) nigdy nie mialem czasu sie zarejestrowac az w koncu.... Mam na imie Daniel mieszkam w anglii itd.Motoryzacja sie interesuje od 11 roku zycia kiedy to rodzice kupili mi pierwszy motorek, wtedy to zaczeła sie moja przygoda motoryzacyjna .ktora trwa do dzis.Audi ktore jest w moim profilu jest autem mojej Zony, ja zaś jezdze Toyota Celica GT-Four dla przyjemnosci a na codzien firmowym autem.Jesli bedzie potrzebna dobra rada to postaram sie pomoc Pozdrawiam Crazy Onion
GregorAGK Opublikowano 10 Stycznia 2008 Opublikowano 10 Stycznia 2008 Witam wszystkich. Posiadam B6 AVANT 3.0 wersja AMERYKAŃSKA. Grzegorz Koszalin.
Rekomendowane odpowiedzi