ardian6 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Witam. Dopiero zaczynam przygodę z Audi A4 i będzie to mój pierwszy samochód :>. Pozdrawiam wszystkich
storchb Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Witam wszystkich posiadaczy i fanów Audi ....ja aktualnie posiadam vw passat ale przymierzam się do zmiany...... jestem w www.a4-klub.pl od...5 minut.pozdrawiam raz jeszcze
msmal Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 jestem szcześliwym posiadaczem A4 b5 od niedawna i mam nadzieję, że znajdę tu wiele pomocnych porad:) pozdr
rowerman Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Jestem posiadaczem audi a4 b5 2.8 quattro od niedawna. Lubię dynamicznie jeździć.
david_n Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Cześć, Zarejestrowałem się na forum bo mam zamiar kupić a4 b7, aktualnie jeżdżę passatem b6.
kajzii Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Witam, zarejestrowałem się na tym forum, ponieważ zamierzam kupić A4, mam nadzieję że znajdę tu dużo ciekawych informcji przed wyborem samochodu. Pozdrawiam kajzii
Rekomendowane odpowiedzi