lukaszr Opublikowano 20 Stycznia 2008 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Witamy i zapraszamy do czynnego udziału na forum
lukaszr Opublikowano 20 Stycznia 2008 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Witamy i zapraszamy do czynnego udziału na forum
Piotrekm-1982 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Witam wszystkich Forumowiczów obecnie jezdze audi a6 1,9 tdi 130 bhp. pozdrawiam * w tym dziale tylko się witamy. Proszę swoje pytanie skierować do odpowiedniego działu - lukaszr
Gość rob Opublikowano 20 Stycznia 2008 Opublikowano 20 Stycznia 2008 witamy, pytania zadawaj w odpowiednim dziale
korect Opublikowano 20 Stycznia 2008 Opublikowano 20 Stycznia 2008 jako nowy obywatel tego forum pragnę się przywitać z wszystkimi starymi wyjadaczami jak również-tak jak i ja-nowicjuszami. rozumię że na początku wypadałoby się przedstawić i pochwalić posiadanym wozem tak więc czynię to: kocioł/korect ze śląska a dokładnie żory, póki co jeżdżę samochodem marki opel a konkretnie vectra '92. właściwie nic specjalnego ale że samochodzik ten posiadam od 8 lat i włożyłem w niego troszke serca i funduszy by chociaż troszkę wyróżniał się od serii - jest ogromny sentymencik i żal na myśl o sprzedaży ale w końcu autko ma swoje lata a i chęć zmiany na coś lepsiejszego ogromna. oczywiście nie bez powodu tutaj się znalazłem, od dawien dawna strasznie podobało mi się audi, konkretnie a4 ( a6 póki co poza zasięgiem ) tak więc zdecydowałem że moim następnym dupowozem będzie ten model. oczywiście nie jutro ani pojutrze bo fundusze z nieba nie lecą, zakup planuję w okresie sierpień/wrzesień tego roku. tak więc jeśli nic planów nie popsuje, tego jeszcze roku będę szczęśliwym (miejmy nadzieję) posiadaczem audi. pozdro
lukaszr Opublikowano 21 Stycznia 2008 Opublikowano 21 Stycznia 2008 Witamy i zapraszamy do czynnego udziału na forum
lukaszr Opublikowano 21 Stycznia 2008 Opublikowano 21 Stycznia 2008 Witamy i zapraszamy do czynnego udziału na forum
Rekomendowane odpowiedzi