martin_rs4 Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 witam wszystkich milosnikow najwspanialszej auto-marki na swiecie!!! mam na ime Marcin i od niedawna posiadam Audi A4 B5 z silnikiem 2.8 quattro. ciesze sie na wymniane informacji jaka moge zaoferowac lub sam uzyskac w razie potrzeby. pochodze z dolnoslaskiego ze Swidnicy, ale obecnie przebywam w Niemczech w Düsseldorf. auto mam od 6 miesiecy i dosc duzo je poznalem, poniewaz w wiekszosci rzeczy wymieniam lub naprawiam sam (glupota jest placic za cos co mozna samemu zrobic), tak wiec co nieco moge pomoc. pozdrawiam wszyskich marcin
Alina Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 Witam wszystkich miłośników Audiczek! Jestem Alina i miałam przyjemność gościć Was na ostatnim zlocie klubowiczów A4 w Pile. To tyle słowem wstępu i przywitania:) Pozdrawiam!!
Madas Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 Witaj Alinko ... Bardzo miło było poznać na zlocie w Pile ... dzięki za miłą obsługę w Waszym Hotelu ... no i zapraszam na spoty do Poznania :good:
Rekomendowane odpowiedzi