łysy_1 Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Cześć wszystkim. Obecnie jestem w Irlandi ale w połowie marca wracam do kraju i kupuję A4 z silniczkiem 1.8T QUATTRO. Zyczcie mi powodzenia w znalezieniu tej jedynej pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 witaj na forum no to powodzenia w zakupach wymarzonej A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eizo74 Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Cze! Smigam jak narazie A4 B7 Avant z silniczkem 2,5 TDi z powiekszona mocą z 160 do 190 KM. I powiem na początek, że było warto radze przeczytac jeszcze raz regulamin i nauczyc sie pisania tematow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Witam a dlaczego Eizo jakis zwiazek z monitorami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ralfi Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Na imię mam Rafał i mieszkam w Bottrop-ie (De) Jeżdze B5 1.6 101 PS 96' (teraz troche żałuję, że nie kupiłem z mocniejszym silnikiem ) Pozdrawiam wszystkich posiadaczy Audi i nie tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Witam i Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 hello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulk_1986 Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Witam wszystkich forumowiczow. W ciagu najblizszych 3 tygodnie mam zamiar stac sie posiadaczem A4 B7 i przyda mi sie pomoc i kilka wskazowek.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Witam Polska pozdrawia Irlandie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Witam na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 witaj na forum i pytaj o co chcesz wiedziec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek311 Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 w ciągu najbliższych tygodni mam zamiar stać się posiadaczem a4 kombi w silnku diesla 1,9tdi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość osetti Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Witaj! Nie ma to jak avant :th: Zapraszam Cię do aktywnego uczestnictwa na forum, napewno znajdziesz tutaj wiele przydatnych informacji! pozdrawiam Osa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Serwus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Serwus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 witamy, miłej zabawy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi