Guregoru Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Satou Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Witam wszystkim, regulamin jaki jest każdy widzi. W przyszłym tygodniu dołączę do grona użytkowników A4-ek, a tymczasem pragnę poszerzyć swoją wątpliwą wiedzę o tej niemieckiej technologii. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRazny Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRazny Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Witaj na Forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 hey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Witam na forum :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Witam na forum :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepasa Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepasa Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskul Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Witajcie, 10 lat temu miałem pierwszą przygodę z Audi - zakochałem się w modelu 100 z rocznika 81 (2.2 z LPG) - używałem 3 lata, nie wiem ile przejechałem km bo nie działał licznik, ale sądzę że około 200 tys. niestety dostałem auto służbowe i nie było mnie stać na utrzymanie audika - sprzedałem w dobre, znajome, ręce wiedziałem że prędzej czy później będę miał znowu AUDI no i 2 lata temu, w sprzyjających okolicznościach finansowych, stać mnie było na kupno wymarzonego A4 kombi - bo lubię mieć dużo miejsca, no i rodzinka 11 miesięcy temu powiększyła się o Zuzię a dziewczyny mają niezliczoną ilość rzeczy do przewożenia diesel - bo uważam że koszt jazdy powinien być rozsądny - a jeżdżę dużo bo do pracy mam średnio 100 km dziennie (3 auta na gaz wyleczyły mnie z pomysłów na lpg) niespotykany kolor - jak tylko zakumam jak dodać awtara bez posiadania własnego www to zamieszczę (może jakaś podpowiedź?) tyle słów powitania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi