jsbuba Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Witam serdecznie z Kielc -interesuje mnie Audi a szczegolnie A4 Avant
Holms Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Cześć wszystkim. Mam na imię Sebastian i pochodzę z Wałbrzycha. Prawdę mówiąc moja przygoda z samochodem Audi A4 dopiero się rozpoczęła. Nabyłem taki pojazd ( A4 1.9 TDI Avant 2002r B6 131km ) kilka dni temu i jak dotąd wszystko mnie mile zaskakuje. Codziennie poznaję nowe przemawiające do mnie na + argumenty tego koncernu. Mam nadzieję, że przynależność do klubu A4 pozwoli mi na dokładne zapoznanie się z tym modelem, jego pozytywami jak i słabymi punktami. Myślę, że w miarę upływu czasu i ja będę mógł dorzucić trochę nowych wiadomości dla nowostępujących. Jeszcze raz pozdrawiam. Sebastian
McRobert Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Mam na imię Robert Jestem od niedawna posiadaczem Audi A4 Cabrio 2.5 TDi - troszeczkę drobiazgów do zrobienia i będzie jak nowa.
soppel Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Witam! Od niedawna stałem się szczęśliwym posiadaczem Audi A4 1.8, miejsce zamieszkania Nowe Miasto Lubawskie
Rekomendowane odpowiedzi