labach Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Cześć wszystkim. Mam na imię Piotr i jestem z Barcina (35 km na południe od Bydgoszczy). W tej chwili mam Passata 1.9 kombi z 2003r, ale rozglądam się za OOOO A6 i myślę, że dobrze zrobiłem wstępując na forum labach
Jeta Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Witam Serdecznie ! Nazywam się Michał i mam nadzieje,że już niebawem stanę się szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B5 1.9 TDI w AFN-ie. Ogólnie rzecz biorąc marka bardzo dobrze mi znana,zaczynałem od Audi A6 2.5 TDI C4 AEL a na chwile obecną w rodzinie jest Audi S8 4.2 ABZ,jestem również członkiem Audi Klub Polska,jednakże postanowiłem dołączyć do forumowiczów z A4 i po woli wdrążać się w temat. Do Zobaczenia na spotach ! Pozdrawiam !
Hortus Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Witam wszystkich posiadaczy Audi i nie tylko Na imie ma Rafał, posiadam Audi a4 i jestem jak narazie zadowolony
Oskaro Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Witam w A4 Klub Spoty - wtorki Promenada - Poziom 3
Rekomendowane odpowiedzi