looted Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 Witam, Póki co jeżdżę różowym Hyundaiem Accentem, w poszukiwaniu wymarzonej czarnej a4 1,9tdi. Do końca roku powinienem stać się jej szczęśliwym posiadaczem. Kuba
nike21 Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 witaj na forum zapraszam na spoty w Twoim regionie --> >KLIK<
sirvelo Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 Jestem od wczoraj użytkownikiem A4 B7 2006 1,9 Mam nadzieje że będe w stanie kiedyś komuś w czymś pomóc - póki co to ja jestem świeży i będę szukał interesujących mnie tematów. Do miłych spotkań
nike21 Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 witaj na forum zapraszam na spoty w Twoim regionie --> >KLIK<
MELONIK Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 Witam! Mam na imię Dawid mieszkam w Żarkach woj. śląskie Mam 24lata i wspólną z Wami manie AUDI Obecnie jeżdżę Audi C4 A6 2.5TDI AAT jednak przymiarki robię do A4 B6 1.9TDI stąd moja obecność na tym forum Jestem również obecny na A6klub Polska. Pozdrawiam, szerokości Panie i Panowie
Rekomendowane odpowiedzi