daniel95 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Witajcie, mam na imie Daniel i zaczynam przygodę z forum Obecnie posiadam A4 1.8 125KM w kolorze czarnym z kilkoma fajnymi gadżetami. Posiadam troche wiedzy na temat aut, ale wiele mam tez barków, tak więc mam nadzieję, ze pouzupełniamy wiadomości
Gość chlebek Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Witam wszystkich miłosników a4 od paru dniu jestem szczesliwym posiadaczem swojaj granatowej niuni :> autko jest z 2002 roku i jak na moj gust wszystko do tej pory dziala jak nalazy nic tylko zalac pod korek i ruszac w droge , moje pytanko kiedy i gdzie sa jakies spociki bo chialbym sie co nieco dowiedziec jak dobrze zadbac o swoja niunie Pozdrawiam wszystkich forumowiczow.
mcm Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 siemka a o spocikach masz tu http://www.a4-klub.pl/smf/spociki_krakowskieniedziela_1700_galeria_kazimierzparking_dach_info_1_post-t23938.0.html
pengielo Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 od niedawna jestem posiadaczem pięknego Avanta A4 B5 1,9 TDI z tylko 90km. ale moim zdaniem tyle na początek mi wystarczy. pozdrawiam wszystkim klubowiczów
Darek5051 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Czytam wasze wypowiedzi i opinie od jakiegoś czasu,zarejestrowałem się niedawno,ale dopiero dziś próbuję się przedstawić! Jeżdżę A4 1,9 tdi/110KM 1999r/avant.po lifcie.Ostatnio trochę go podrasowałem. Pozdrawiam Darek 5051
slaweq Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Witamy i zapraszamy do czynnego udziału w życiu Forum :th:
piotrusa4 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Piotrkowice Wielkie (Kraków) Witam wszystkich posiadaczów i miłośników AUDI A4, S4, RS4. Jestem Piotrek i posiadam Audi A4 1.6 w kolorze granatowym :>
Gość osetti Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 czesc Piotrek, zapraszamy Cię do aktywnego uczestnictwa na forum i zajrzyj też do działu "zlociki i spociki" pozdrawiam Osa
Rekomendowane odpowiedzi