rafpia3811 Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 Witam wszystkich jeszcze raz Mam Audi A4 i jest to tak niesamowity samochód ze ciesze się ze będę należał do Fan klubu tego auta... powiem tak Jest to już 4 marka która śmigam i czuje ze będzie to ostatnia:) *proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich
kml_84 Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 Witam serdecznie wszystkich zakochanych w Audi Moja maszynka to A4 B5 96r 1.9 TDI, 90KM, mam ją od soboty i zrobilem 350km, narazie jestem zadowolony, oby tak dalej :> Przygodę z tą marką zacząłem ponad 5 lat temu gdy tata kupił Audi 80 B3, 1.8 B+G, która przejąłem prawie rok temu i zdążyłem zrobić ponad 22tys km bezawaryjnie, oby i A4 mnie nie zawiodła Pozdrawiam szystkich forumowiczów i życzę bezawaryjnej jazdny naszymi samochodzikami *proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich
wojtekce Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 Witamy i zapraszamy na spoty w swoim regionie
Rekomendowane odpowiedzi