sebek3333 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 witam serdecznie wszystkich posiadaczy audi
kubazet78 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 W końcu do was dołączyłem posiadam od 1,5 roku A4 Avant 2,5 TDI z 2004 roku, uwielbiam to auto
Gertis Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Witam serdecznie wszystkich miłosników Na imie mi Przemysław Mieszkanko w łodzi Coś o sobie ? Hymmm uwielbiam kazdy sport a najbardzije Tenis stołowy który uprawiam " zawodowo" ale znajdzie się też troche czasu na komputer Temat jakby nie było najwazniejszy - Motoryzacja Wiele dni spędziłem z Ojcem na poszukiwaniu odpowiedniego auta , pierwsza mysl - Audi 80 , nastepne to rozne nissany hondy VW itp Lecz wreszcie zapadla decyzja, tak to wlasnie bedzie Audi A4 . Dlaczego zawitałem na tym forum ? Zawsze najlepiej dowiedziec sie czegoś od kogos kto cos na ten temat z praktycznego puunktu widzenia wie. Planuje zakupic autko zaraz po nowym roku , wiec bedą przydante informacje " na co uważać" gdzie kupowac , od kogo , z kim . jak narazie wszytko więcej w przyszłości
marcorog Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 witam wszystkich, mam na imię Marek...a przywiódł mnie tutaj problem z moim A4 (1,9TDI 97r) mianowicie przestała działać zmiana świateł na długie. Dokładniej z krókich na długie mogę zmienić na stałe ale mruganie nie działa. To jedno a drugie nie działa spryskiwanie reflektorów. Spryskiwanie szyb jest oki,..a jak przytrzymam dzwigienkę dłużej kiedy ma zadziałać spryskiwacz reflektorów to kicha. Wyglada mi to na nadpalone styki w przełączniku pod kierownicą, ale nie mam pewności. Może ma ktoś jakiś pomysł? najlepiej z instrukcją jak się tego problemu tanio pozbyć pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi