Hugo Opublikowano 3 Maja 2008 Autor Opublikowano 3 Maja 2008 Witamy serdecznie P.S Pytania proszę zadawać w odpowiednich działach , na forum technicznym :th:
slaweq Opublikowano 3 Maja 2008 Opublikowano 3 Maja 2008 Witaj na Forum Zapraszam na spoty w Twoim regionie :th:
DZWILU88 Opublikowano 3 Maja 2008 Opublikowano 3 Maja 2008 [TYCHY] PIOTREK WITAM WITAM raz jeszcze , jestem właśnie na teapie kupowania auta, mam 27 lat i najbardziej przemawia domnie właśnie a4 prawdopodobnie quatro no ale jeszcze sam niewiem bo chce poszperac na forach i dowiedzieć sie co będzie dlamnie najlepsze.
Gość stynky Opublikowano 3 Maja 2008 Opublikowano 3 Maja 2008 Siemka Mam na Imie Kris i licze ze uzyskam tu nie tyle pomoc ale wiedze. W ramach mozliwosci sam postaram sie pomóc
Musashi Opublikowano 3 Maja 2008 Opublikowano 3 Maja 2008 Witamy Zapraszamy kolezanke do czestych odwiedzin
kamememgo Opublikowano 3 Maja 2008 Opublikowano 3 Maja 2008 Witajcie szczęśliwi posiadacze Audiczki a4 Bardzo mi miło znzleżć się w waszym gronie.
Musashi Opublikowano 3 Maja 2008 Opublikowano 3 Maja 2008 Witamy zapraszamy do czestego korzystania z forum
Musashi Opublikowano 3 Maja 2008 Opublikowano 3 Maja 2008 Witamy zapraszamy do czestych wizyt na forum
Markko Opublikowano 3 Maja 2008 Opublikowano 3 Maja 2008 Witam! Na razie nie posiadam Audi, ale odkładam kasę i w ciągu roku będę chciał coś kupić. Jakieś B6 TDI w sedanie. Trafiłem na to forum oczywiście przez google i śledze je już od ponad miesiąca. Świetne forum! Na razie mam wrażenie że można tu znaleźć wszystko o wszystkim jeśli chodzi o Audi. Masa przydatnego info. Pozdrawiam, Marcin
Cuber Opublikowano 3 Maja 2008 Opublikowano 3 Maja 2008 Witamy na forum no to czekamy aż uzbierasz kasiorke i pochwalisz sie Swoim nabytkiem :th:
jarbodo Opublikowano 3 Maja 2008 Opublikowano 3 Maja 2008 Witam, dwa tygodnie temu zakupiłem Audi A4 1,9 TDI 110 PS, 1998r. jak dla mnie rewelacja, pomimo że jest w nim pare rzeczy do zrobienia. pozdrawiam
zbychu.w Opublikowano 3 Maja 2008 Opublikowano 3 Maja 2008 zakup audi A4 był dla mnie całkiem przypadkowy ale po przejechaniu ok 10000 km w ciągu miesiąca śmiało mogę stwierdzić, że to był trafny zakup bo żadne autko ( w tej klasie oczywiście ) nie sprawiało mi tyle przyjemności z jazdy
snowy Opublikowano 3 Maja 2008 Opublikowano 3 Maja 2008 Witam Właśnie stałem się szcześliwym posiadaczem wymarzonego autka jakim jest Audi A4 Avant. Miło że wreszcie mogłem dołączyć do społeczności :> Pozdrawiam Grzegorz
pet3r Opublikowano 3 Maja 2008 Opublikowano 3 Maja 2008 witamy i na spoty zapraszamy http://www.a4-klub.pl/smf/spot_poznanski-t16926.0.html
Rekomendowane odpowiedzi