krzyniek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 siema zapraszamy na spoty warszawskie
magellan Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Witam wszystkich, w ostatnim czasie zakupiłem audiolke i teraz szukam ciekawych info. [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich[/mod]
harbi1985 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 witam jestem pawel i jestem nowym uzytkownikiem forum jestem posiadaczem audi a4 avant )) [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich[/mod]
tomwax Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Witam wszystkich serdecznie. Jestem posiadaczem A4 Avant 1,9 TDI (BRB) B7, ręczna skrzynia 5biegowa (GYA). Samochód posiadam od tygodnia ale szukałem odpowiedniego dla mnie auta przez 2,5 miesiąca. Forum mi bardzo pomogło, gdyż przeczytałem wiele Waszych porad odnośnie modelu silnika, jaki powinno się kupić. Zdecydowałem się na BRB 1,9 tdi. Będąc członkiem forum chciałbym czytać porady i tyle na ile potrafię pomagać radą i spostrzeżeniami odnośnie użytkowania audi.
gangsterlukasz Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 [Jarocin] Witam wszystkich
Rekomendowane odpowiedzi