czaja77 Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edgar_ck Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Witam wszystkich. Jestem Tomek i pracuje w Warszawie. Mam 25 i pochodze z Kielc. Do tej pory bardziej mnie interesowaly samoloty ale przyszedl czas na kupno pierwszego samochodu wiec i tym zaczynam sie interesowac troszke:) od zawsze chcialem miec audi ale ze wzgledu na to ze mi sie podobaja te z gornej polki to zawsze wiedzialem ze nie predko sobie na niego pozwole. obnizylem troszke progi i poszukuje Audi a4 1.0 TDI sedan/kombi najlepiej zeby byl czarny. jesli ktokolwiek jest w stanie pomoc to bardzo byl prosil o kontakt.\ Z gory bardzo dziekuje. Pozdrawiam wszystkich, Tomek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FAZY Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Tomek Witaj na Forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM77 Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziabak11 Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Witam Jestem nowym uzytkownikiem tej strony i nosze sie z zamiarem kupna audi a4 TDi 1.9 rocznik 2002-2004. Rozmawialem z kilkoma osobami na temat tego silnika i wszyscy mi mowli, ze to perelka w rodzinie diesel. Nie wiem jednak ja to sie ma do tego jesli auto ma przejechane ok 100 tys mil!? Czy ktos moze mi powiedziec cos wiecej o tym? I tak w ogole co musialbym powymieniac przy takim przebiegu. Mysle,ze moje pytania moga sie wydawac komus troche niemadre, ale nie jestem expertem w dziedzinie aut a tym bardziej bedzie to moj pierwszy diesel. Pozdrawiam Wszystkich uzytkownikow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gda Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 witam wszystkich krzys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Witaj na Forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi