karas_ Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Witam, Na chwilę obecną rozglądam się za A4. Pozdrawiam
kroll Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Na dzień dzisiejszy posiadaczem jestem szczęśliwym srebrnej a4 99 1.9 TDI , mam nadzieje ze na forum znajdę wiele informacji dot. mojego modelu
zonkJRSC Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 WItam, mieszkam w sumie w Pruszczu i Gdyni wiec napisalem Trojmaisto Posiadam Honde Civic 1994 rok silnik 1,6 VTi DOHC z kompresorem JRSC . Auto sluzy mi do zabawy ale z biegiem czasu trzeba dorosnac i przesiasc siena cos oszczedniejszego i wiekszego Wybor padl na Audi A4 B6 najprawdopodobniej kombi , poniewaz w domowej stajni mama i kobieta jezdza A3 W tej chwili jestem w trakcie poszukiwania i wybor silnika miedzy 1,9TDi a 2,5 TDi , mam nadzieje ze ktos pomoze mi wybrac silnik poniewaz diesel to dla mnie czarna magia
antonio Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 witam na forum A4-klub.pl Zapraszam na Spoty 3M na parking podziemny w CH Matarnia w każdą środę o 19:00
Rekomendowane odpowiedzi