madnes7 Opublikowano 26 Marca 2010 Opublikowano 26 Marca 2010 Witam, mam Audi a6, ale na nieszczescie chyba zaczyna sie przygoda z szukaniem silnika, (szarpanie, dziwne dzwieki dochodzace z silnika, wibracje a 2 dni temu jeszcze turbo odmowilo posluszenstwa ), a z tego co widzialem na innych forach mozna u was znalezc bardzo duzo informacji na ten temat.
pawelfnw Opublikowano 26 Marca 2010 Opublikowano 26 Marca 2010 :hi:Witam wszystkich klubowiczow razem z czarnym adeerkiem
spechtu Opublikowano 26 Marca 2010 Opublikowano 26 Marca 2010 Nazywam sie Daniel od niedawna szczesliwy posiadacz audi a4 avant 2006 2.0 tdi na automacie . mieszkam w Brzegu - woj. Opolskie. pracuje w hurtowni motoryzacyjnej we weoclawiu... to tyle o mnie pozdrawiam! acha mam do sprzedania audi 80 b4 sedan swap 1,9 tdi pompowtrysk 130 ps klimatronik za 10 kola bylo to quattro 2,3ng
peter250 Opublikowano 26 Marca 2010 Opublikowano 26 Marca 2010 Witam wszystkich forumowiczów i TDI-maniaków Co prawda posiadam seata ale to jedna rodzina
Rekomendowane odpowiedzi