czeczen75 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Opublikowano 1 Czerwca 2008 witam serdecznie fanów A4 i gorąco pozdrawiam A4 AVANT 1.9 TDI 130 KM 2004r
angela Opublikowano 1 Czerwca 2008 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Witamy na forum Zapraszam do czynnego udzialu w zyciu klubu.....oraz na spociki warszawskie
ven Opublikowano 1 Czerwca 2008 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Pozdrowienia z Wielkopolski - A4 AVANT 2002 AWX - Lalka :>
kokos Opublikowano 1 Czerwca 2008 Opublikowano 1 Czerwca 2008 witam wszystkich,nie mam jeszcze a4 ale jestem na etapie zakupu,wiec juz niebawem,do tej pory jezdzilem VECTRA i jestem czlonkiem VECTRA KLUB POLSKA od 4 lat,mysle ze i tu bedzie podobnie,mam pytanie macie tu w klubie jakies spoty mazowieckie bo nic nie moge znalezc,osobiscie przez okres pobytu w VKP opuscilem dwa spoty wiec jak widac bez spotow zyc sie nie da .prosze o jakies info j.w. oraz oczywiscie pytanko czy kazdy swiezak moze sie pojawic?dzieki i pozdrawiam
rysiu Opublikowano 1 Czerwca 2008 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Kurcze długo kminiłem dlaczego nie mogę założyć postu, a ja się po prostu nie przywitałem. WITAM WSZYSTKICH!!!
xneue Opublikowano 1 Czerwca 2008 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Witam ! Stałem się posiadaczem A4 av 2.0 TDI 05r i przy okazji czytania różnych wątków w necie na temat w.w. auta trafiłem na to fajne forum Pozdrawiam.
angela Opublikowano 1 Czerwca 2008 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Witamy na forum Zapraszam do czynnego udzialu w zyciu klubu :th:
letallec Opublikowano 1 Czerwca 2008 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Witamy i zapraszamy na spocik warszawski
wox32k Opublikowano 1 Czerwca 2008 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Witam wszystkich posiadaczy audi a4 właśnie zostałem szczęsliwym wlaścicielem audiki i myśle że to dobry wybór pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi