ArtiG Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Witam wszystkich, przymierzam się do kupna A4 więc wpadłem się trochę doszkolić na temat tego samochodu. Oczywiście kiedy już stanę się szczęśliwym posiadaczem A4 będę chętnie udzielał się na forum. Pozdrawiam
ślepy Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Witam wszystkich z Hull (UK) To mój pierwszy post na tym forum. Moje autko, na razie seria. Wkrótce gleba, 19tki, bra i audio
_czarnuch_ Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Właśnie zmieniam klub z A6 na A4
czubi Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Witam wszystkich na forum. Wlasnie sie zarejestrowalem i chcialbym otrzymac i podzielic sie z Wami cennymi informacjami dotyczacymi oczywiscie Audi a4. Posiadam A4 1,9 TDI Avant z 2004.pozdrawiam wszystkich.
nanopro Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Jestem Paweł inż. informatyk. Jestem posiadaczem Audi A4 1.8T Quattro 1998r. Chciałbym dowiedzieć się o nim jak najwięcej
Rekomendowane odpowiedzi