lechu2wa Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Obecnie Audi A4 1.8 1995r. ale w planach nowsze , a u ojca A6 2005 2,8tdi [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich[/mod]
Kojanusz Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Witam !!! Jestem nowy na tym Forum, jeszcze raz Serdecznie witam Kolegów !!! Chciałbym zadać pytanie o ile można, z Góry Dziękuję. Jestem z woj. kuj. pomorskiego a użtykownikiem Audi a4 b6 2003r. 1,9tdi 131km.sedan. Zakupione auto jest niskie na zawieszeniu, udokumentowany przebieg to 146 tys. km., jakie są oznaczenia sprężyn i amoryzatorów gdyż zmuszony jestem wymienić sprężyny, aby zwiększyć prześwit, gdyż nie da się jeździć drogami dojazdowymi do posesji, aktualne oznaczenia sprężyn w tym samochodzie, w kodzie to: jeden pasek żółty i trzy zielone co to oznacza, amortyzatory koloru brązowego ??? Co konkretnie zrobić aby samochód miał standardowy prześwit, żeby dało się jeździć drogami bocznymi !!! Pozdrawiam Janusz
Wihajster Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 pytania w odpowiednim dziale prosze zadawać
pgo92 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zarejestrowałem się, ponieważ (jeżeli wszytko pójdzie po mojej myśli) wkrótce stane się posiadaczem wymarzonej A4 ;] Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi