Tomi_2oo8 Opublikowano 14 Czerwca 2008 Opublikowano 14 Czerwca 2008 Witam wszystkich uczestników forum =) Od początku maja 2008 jestem posiadaczem audi a4 quattro i wszystkich pozdrawiam.
angela Opublikowano 14 Czerwca 2008 Opublikowano 14 Czerwca 2008 Witamy na forum Zapraszam do czynnego udzialu w zyciu klubu oraz na spociki Warszawskie
RobertG Opublikowano 14 Czerwca 2008 Opublikowano 14 Czerwca 2008 Witam wszystkich serdecznie. Mam na imię Robert mieszkam w Chynowie mam 24lata. Jestem szczęśliwym posiadaczem A4 od tygodnia a zarejestrowałem sie gdyż mam nadzieje że to forum pozwoli mi uzyskać odpowiedz na nie które z pytań
angela Opublikowano 14 Czerwca 2008 Opublikowano 14 Czerwca 2008 Witamy na forum Zapraszam do czynnego udzialu w zyciu klubu :th:
ykk Opublikowano 14 Czerwca 2008 Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zapraszamy do aktywnego uczestnictwa.. :th:
kar Opublikowano 14 Czerwca 2008 Opublikowano 14 Czerwca 2008 witam Mam na imię karol i mam 22 lata. jestem szczesliwym posiadaczem audi od 1.5 tygodnia. Mam nadzieje że to forum udzieli mi pomocy kiedy bede tego potrzebowal.
BSeweryn Opublikowano 14 Czerwca 2008 Opublikowano 14 Czerwca 2008 Witam, Jestem szczęśliwym posiadaczem A4, od czasu kiedy kupiłem auto jakiś Mercedes zadrapał mi nadkole, mam mały wyciek paliwa w komorze silnika no i złapałem gumę przy prędkości powyżej 100 km/h - wentylek nie wytrzymał. Mam nadzieje że teraz będzie już tylko lepiej... Pozdrawiam, Seweryn
Rekomendowane odpowiedzi