FOSS Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 Witam wszystkich, wprawdzie na codzień użytkuję inne modele Audi (A8/S8) ale myślę o zakupie także A4/S4 dla mojej małżonki... jaki będzie efekt końcowy to się jeszcze okaże... może u Was znajdę jakiś ciekawy egzemplarz [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich[/mod]
luuk Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 Witam wszystkich klubowiczów Auto, którym jeżdżę to Audi A4 1,9 tdi Quattro z 2002 roku. Przygodę z Audi zacząłem jakiś czas temu, ale wiem już jedno - nie wyobrażam sobie zmiany marki samochodu. Pozdrawiam luuk
Daniel568 Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 [Wysokie Mazowieckie] Witam wszystkich!
gruber Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 Witam wszystkich z Forum A4! To moje pierwsze kroki na forum:) Z A4 z resztą też. Na razie z tego modelu mam tylko oryginalne alufelgi wożące VW Transportera, ale powoli przymiezam sie do zwiany. Pozdrawiam z Irlandii, Jacek
tatarkat Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 Przygodę z audi zaczęliśmy z mężem rok temu , jeżdżę A4 2.5 TDI quattro 180KM właśnie przymierzamy się do zmiany na mniejszy silnik ze względu na spalanie [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich[/mod]
bu.bu Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 Witam wszystkich posiadaczy Audi i nie tylko :> [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich[/mod]
Rekomendowane odpowiedzi