Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Podświetlenie popielniczki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. nie wiem jak wyciągnąć popielniczkę w celu wymiany żarówek może ktoś pomóc .?Z GÓRY DZIEKUJĘ.

Opublikowano

ciagniesz i wychodzi

Opublikowano

nic na sile. gdy otworzysz popielnicze wyciagasz wklad. widac w rowkach takie blaszki trzeba je pod giąć do gory albo w dol i popielniczka ladnie wychodzi

Opublikowano
  • Autor

Dzieki wielkie za pomoc udało sie naprawic .

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

a mozesz napisac jak odczepiles gbiazdo zapalniczki od frontu? musze zmienic zarowke a nie chce nic polamac...

Opublikowano

Popartz troche chlopak na wsuwke podwarzyc wyciagnac ewentualnie lekko przekrecic

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

A ja się podepnę bo nie chcę nowego wątku rozpoczynać kolega "miły" pięknie opisał wymianę żarówki łącznie z demontażem popiołki i chwałą mu za to. Ja ma taki problem po wyjęciu popiołki i dokładniejszym obejrzeniu zauważyłem że koło zębate od mechanizmu zamykania to ze sprężyną jest niepełne. Znaczy że brakuje 90 stopni z 360 stopni koła chyba zrozumiecie moje wywody innymi słowy brakuje 1/4 koła zębatego. Drugie koło jest pełne tzn zębatka jest na całym obwodzie. Popiołka mi szwankuje i nie mogę jej otworzyć przez przyciśnięcie tylko muszę ciągnąć siłą i pamiętać żeby do końca nie zamknąć bo później tylko wkrętak czy winne jest właśnie to koło co opisałem??? Proszę o pomoc ja nie palę ale chciałbym żeby popiołka była sprawna.

Opublikowano

Zdecydowanie tak.Prawdopodobnie cofając popielniczkę blokujesz ja o tryb w obudowie i dlatego wyłamała sie część koła zębatego. :wink:

Opublikowano

Ja już takie kupiłem dziś nie mam możliwości zamieścić fotki z tym uszkodzonym kołem zębaty, ale zrobię to jutro. Myślę że bez kupna innej się nie obejdzie. Jak ktoś już pisał popiołka nie musi być na pety można w niej drobne trzymać albo żetony do wózka w markecie itd.

---------- Post dopisany 08-02-2013 at 10:59 ---------- Poprzedni post napisany 06-02-2013 at 21:25 ----------

Dziś ma trochę czasu i wstawiam fotkę tego trybiku z popiołki. Czekam na opinie ale myślę że jest to wada czyli poprzedni właściciel coś na siłę zrobił bo nigdzie nie znalazłem tego brakującego kawałka zębatki.

IMG_0825.jpg

Opublikowano

A ja mam pytanie odnośnie podświetlenia. Po wyciągnięciu zapalniczki zauważyłem że obok zapalniczki jest miejsce na żarówkę ale jej tam nie ma i nie mam tam żadnych przewodów do jej podpiecia. Czy w moim modelu tak mam być czy jest jej po prostu brak ?

Opublikowano
Ja już takie kupiłem dziś nie mam możliwości zamieścić fotki z tym uszkodzonym kołem zębaty, ale zrobię to jutro. Myślę że bez kupna innej się nie obejdzie. Jak ktoś już pisał popiołka nie musi być na pety można w niej drobne trzymać albo żetony do wózka w markecie itd.

---------- Post dopisany 08-02-2013 at 10:59 ---------- Poprzedni post napisany 06-02-2013 at 21:25 ----------

Dziś ma trochę czasu i wstawiam fotkę tego trybiku z popiołki. Czekam na opinie ale myślę że jest to wada czyli poprzedni właściciel coś na siłę zrobił bo nigdzie nie znalazłem tego brakującego kawałka zębatki.

http://s7.postimage.org/xp4ou94dj/IMG_0825.jpg

Koło zębate jest wyłamane, ten fragment mógł wpaść gdzieś głębiej. PS. Wytrzyj kurz z klawiatury :decayed:

Opublikowano

Koło zębate jest wyłamane, ten fragment mógł wpaść gdzieś głębiej. PS. Wytrzyj kurz z klawiatury

Kolego ucieszyłbym się gdybyś powiedział że masz takie koło nie czepiaj się klawiatury to warsztatowy komputer a nie domowy przy takim zapyleniu za 12 godzin jest taki sam. Miłego dnia.