Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wypełnienie wnęki pod koło dojazdowe w Audi A4 B8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

klucz do haka znajduje sie w haku, wyjmiesz go dopiero po zamontowaniu główki i przekreceniu klucza... przynajmniej u mnie tak jest...

może jest zamontowany :P

Jutro zobaczę :wink:

Tak jak mówiłem klucz do haka

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sławko jeżeli możesz to wstaw zdjęcia tego co dokładnie trzeba dokupić żeby uzupełnić zestaw o koło dojazdowe. Pozdrawiam

sorry ze dopiero teraz odpisuja...

ponizej zalaczam fotki mojij wneki kola zapasowego, u mnie siedzi i zestaw naprawczy i kolo z calym osprzetem :D

bj97csh7.jpg

owudiowk.jpg

iwszjndc.jpg

A ktoś może wie czy ten zapas z allroada podejdzie do zwykłego sedana ?

rozmiar opony 175x55x19

felga 6x19 Et36

w zwyklej dojazdowce szerokosc opony to 125...

Witam mam pytanie czy we wnękę wejdzie koo dojazdowe 17 lub 18 bez wyjmowania styropianu

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

czyli co samochody które były seryjnie wyposażone w dojazdówkę, mają jakiś inny styropian i pokrywę pod to?

to jest do kupienia?

tak

Opublikowano

gdzie powinien znajdować się lewarek w b8 avant lift

Opublikowano

Po przeczytaniu tematu wnioskuje, że koło dojazdowe pasuje do zestawu naprawczego?

Opublikowano

Po przeczytaniu tematu wnioskuje, że koło dojazdowe pasuje do zestawu naprawczego?

Tak pasuje w sedanie mam zestaw naprawczy +dojazdówka 19

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A ja dopiszę tylko pytanie odnośnie tego wyposażenia. Mam w swoim S-line 5ramienne felgi, i na śrubach są taki kapselki/nakładki. Jest w zestawie coś do ściągania tego? Nic nie znalazłem jak ściągałem koło ostatnio i musiałem się zdrowo nakombinować, żeby felgi nie zniszczyć. Chodzi mi dokładnie o tego typu narzędzie jak na zdjęciu - jest gdzieś sprytnie schowane czy muszę sobie dokupić?

$T2eC16ZHJHIE9nyseyvCBQoBQlvG!!~~60_57.J

Opublikowano

Prawdopodobnie ściągacz jest zależny od tego z jakimi kołami auto wyjechało z fabryki.

Masz pewnie taki metalowy pipsztak, który służy do ściągania dużego dekielka?

Opublikowano

A no mam tego "pipsztaka", ale co ciekawe biorąc pod uwagę pofirmowy charakter auta raczej wątpię, że żeby ktoś go obudowal sline. Sprawdzę jeszcze raz i zamówię. Majątek to to nie jest :)

Wysłane z mojego Nexus 6 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez marcinwhite

Opublikowano

8D0 012 244 A
to jest numer tej części.

Opublikowano

To grosze kosztuje, u mnie też były te dekielki i fabrycznie z nimi wyjechało auto z fabryki i tego nie było w aucie. Musiałem kupić.

Opublikowano

A jak wygląda ściągacz do dekielków? Bo chyba go nie mam. Musiałem ostatnio cienkim śrubokrętem ściągać, jakiś haczyk to jest?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Czy ktoś ma koło dojazdowe we wnęce z subwooferem?

Może ktoś się podzieli jakimś zdjęciem

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Witam wybaczcie że powracam do tematu ...

Posiadam audi a4 b8 2012r. w bagażniku posiadam zestaw naprawczy (kompresor + butla )

Czy jest możliwość umieszczenia koła dojazdowego w tym miejscu pod klapą ? jedni piszą że tak inni że nie ??

Inni mówią że 19" będzie pasowała ale ja posiadam na aucie komplet alufelg 16 - czy nie za duża różnica??

Czy po prostu kupić 16" dojazdówkę + pokrowiec i wozić w bagażniku ??

Proszę o waszą pomoc Pozdrawiam

Opublikowano

Witam wybaczcie że powracam do tematu ...

Posiadam audi a4 b8 2012r. w bagażniku posiadam zestaw naprawczy (kompresor + butla )

Czy jest możliwość umieszczenia koła dojazdowego w tym miejscu pod klapą ? jedni piszą że tak inni że nie ??

Inni mówią że 19" będzie pasowała ale ja posiadam na aucie komplet alufelg 16 - czy nie za duża różnica??

Czy po prostu kupić 16" dojazdówkę + pokrowiec i wozić w bagażniku ??

Proszę o waszą pomoc Pozdrawiam

Różnica jest ale to koło dojazdowe i jak sama nazwa wskazuje, zakładasz i jedziesz do wulkanizatora (z max prędkością 80km/h :)). Dojazdówka jest zwykłą stalową felgą 19'' o szerokości 125. Ori 16'' to 205 czyli jest prawie 2 razy szersza. Nie zmieścisz we wnęce zwykłego koła z powodu akumulatora pod klapą. Poza tym wożenie 16'' dojazdówki w bagażniku po to aby w razie potrzeby podjechać do najbliższego wulkanizatora, naprawić koło w kilkanaście minut trochę mija się z celem szczególnie, że nie jest to sytuacja przytrafiająca się codziennie. :) Zapodaj jakieś zdjęcie jak tam masz pod tą klapą to będziemy w stanie powiedzieć Ci coś więcej.

Opublikowano

Witam, napiszę ktoś czego brakuje w tym zestawie?post-1348045-1466078830,9318_thumb.jpgpost-1348045-1466078836,8911_thumb.jpg

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Witam, napiszę ktoś czego brakuje w tym zestawie?attachicon.gifDSC_0192.JPGattachicon.gifDSC_0193.JPG

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka

Niczego nie brakuje, miejsce z drugiego zdjęcia jest puste.